Show simple item record

dc.rights.licensehttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/ve/
dc.contributor.authorFaría Mármol, Jesús
dc.date.accessioned2014-04-04T17:08:16Z
dc.date.available2014-04-04T17:08:16Z
dc.date.issued2014-04-04T17:08:16Z
dc.identifier.isbn980-296-933-8
dc.identifier.urihttp://www.saber.ula.ve/handle/123456789/38337
dc.language.isoeses_VE
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess
dc.titleCapítulo XIX. Valoración proteica de alimentos para rumianteses_VE
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/bookPart
dc.description.colacion280-297es_VE
dc.identifier.depositolegalIf 06120026362644
dc.subject.facultadNúcleo Rafael Rangel (NURR)es_VE
dc.subject.institucionUniversidad de Los Andeses_VE
dc.subject.organizacionFundación GIRARZ
dc.subject.thematiccategoryMedio Ambientees_VE
dc.subject.thematiccategoryMedicina y Saludes_VE
dc.subject.tipoMonografíases_VE
dc.type.mediaTextoes_VE


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record